BUN
Totaalrenovatie appartement Knokke

Een totaalrenovatie van een jaren ’60 appartement te Knokke. Een buitenverblijf aan de Belgische kust werd op maat van de klant uitgewerkt waarin rust & flexibiliteit voor een groot gezin centraal staan.

We optimaliseerden het grondplan door de bestaande, aparte ruimtes in de leefzone open te breken voor meer connectie tussen eet- en leefruimte. Deze werden minimaal ingericht met een doorlopende zitbank om de ruimte zo flexibel mogelijk te kunnen gebruiken. De slaapkamers werden onderverdeeld in een master suite en 2 gastenkamers met een extra aparte douchekamer.

Er werd gekozen voor een zeer licht, natuurlijk en sereen materialenpakket welke past bij de natuurlijke omgeving aan de kust. De unieke kalkleemvloer met zeeschelpen werd op maat samengesteld, alsook de zacht beige wandbekleding in de badkamers. Het eiken houten fineer zorgt voor een warm accent in het interieur. Ook in de keuze van het meubilair trokken we het totaalconcept door en kozen we voor tijdloze klassiekers van o.a. Cassina.

Realisatie: 2021
Uitvoering: Coelembier
Vloeren: Aardig Gedacht
Foto’s: Cafeine