GO
Vakantiewoning Oostduinkerke

Een woning uit de Jaren ’60 aan zee renoveren tot een toegankelijke vakantiewoning voor een jong gezin in Oostduinkerke. Herorganisatie van de benedenverdieping was noodzakelijk om meer licht binnen te trekken in de dagzone. Hiervoor werd de bestaande scheidingswand tussen keuken en zitruimte weggebroken zodat deze ruimtes in elkaar overvloeien. Een strakke witte keuken gecombineerd met een polybetonvloer en multiplex hout accenten in het maatwerk geven dit ontwerp een hedendaagse uitstraling met betaalbare materialen. Hetzelfde concept werd doorgetrokken naar de bovenverdieping waar een bestaande douchekamer en aparte, kleine badkamer omgevormd werden tot 1 grote master bathroom welke toegankelijk is vanuit 2 grote slaapkamers.

Realisatie: 2015
Foto’s: Bieke Claessens
Voor A2D architects