DEG
Keukenrenovatie Brussel

Een renovatie van een standaard gedateerde keuken uit begin Jaren ’90. Daar waar de bestaande keuken een traditionele indeling kende met een mix van verschillende onsamenhangende materialen, was het noodzakelijk hier een nieuw idee voor uit te werken. Zo worden alle toestellen en een ingewerkte ontbijtnis geïntegreerd in een hoog volume van kolomkasten afgewerkt met wengé houtfineer. Daarnaast wordt een doorlopend laag volume met een marmer tablet doorgetrokken in de ruimte welke dienst doet als werkzone. Een extra troef aan dit ontwerp is een geïntegreerde zitbank ter hoogte van de gebogen raampartij waar men geniet van een mooi zicht op de groene buitentuin. Tegenover het laag volume Een elegant zwevend wandtablet uit marmer doet dienst als breakfast corner. 

Realisatie: 2018
Uitvoering: Tim Massaert
Foto’s: Jonathan Van de Vliet